Youtuber Alieff Irfan Tunjuk Wajah Anak, Instagram Kemb4r Ini Sudah Ada 150,000 Pengikut .

SELEPAS tiga bulan bergelar bapa, personaliti media sosi4l iaitu Alieff Irfan akhirnya mended4hkan wajah anak kembarnya untuk tatapan peminat di media sosi4l.

Alieff atau Muhd Aliff Irfan Aziki, 25, berkongsi foto anak-anaknya yang diberi nama Ayden Maleeq dan Ayla Malaiqa ketika mengadakan majlis akikah pas4ngan kembar itu di kampung halamannya di Kelantan.

“Keluarga bahagia saya,” tulisnya ringkas menerusi hantaran di laman sosi4l miliknya.

Sementara itu, gambar Ayden dan Ayla turut dimuat naik di Instagram mereka iaitu @twins_aylaayden yang kini sudah pun mempunyai lebih daripada 150,000 pengikut.

Menerusi akaun yang dikendalikan Alieff dan isteri, Bella atau Nur Nabilah Aliah, 26, pas4ngan ini memberitahu tidak menyangka bayi mereka kini sudah berusia tiga bulan selain berat badan pas4ngan kembar itu sudah mencec4h lima kilogram.

“Alhamdulillah, Ayla Medina dan Ayden Maleeq sudah berusia tiga bulan… sekejap sahaja masa berlalu.

“Dulu masa baru l4hir tak cukup bulan dan mereka kecil sangat. Sekarang ber4t sudah hampir lima kilogram,” katanya.

Dalam pada itu, Alieff dan Bella turut meluahkan rasa syukur kerana diberikan zuri4t dan berdoa agar anak kembar mereka membesar dengan sihat dan sentiasa dalam l1ndungan Allah SWT.

“Terima kasih ya Allah atas rezeki yang diberikan kepada kami suami isteri. Semoga Ayden Maleeq dan Ayla Medina menjadi anak yang soleh dan solehah.

“Semoga Ayla dan Ayden membesar dengan sihat, sentiasa dalam lindungan Allah SWT dan dijauhkan daripada fitn4h,” ujarnya.

Sebelum ini, Alieff memilih untuk tidak mended4hkan wajah anak-anaknya di media sosi4l kerana enggan pasangan kembar itu terpalit dengan komen neg4tif net1zen.

Untuk rekod, Alieff dan Bella berk4hwin pada 14 Februari 2020 di Segamat, Johor.

Bella melahirkan anak kembar mereka pada 31 Ogos lalu.

Sumber:MStar