Wah Cantiknya Wajah Glowing Almy Nadia Raih Perhati4n , Dipuji Pandai Jaga Kulit Muka.

Tid4k dapat dinaf1kan, sejak kebelakangan ini nama pelak0n Almy Nadia sering mendapat perh4tian ramai gara-gara perubahan bentuk fizikalnya sehingga mencetvskan pelbagai reaksi net1zen.

Pun begitu, baru-baru ini, menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laman TikT0knya, kelihatan Almy sedang memberi ucapan di sebuah majlis dengan dihadiri tetamu.

@bintangkecilmy

Haa duit kena simpan jangan membazir #almynadia #Kids #Sspn #bintangkecil #foryou #fyp

โ™ฌ suara asli – ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Œ๐š๐ณ๐ฌ๐ž๐ก๐ก ๐„๐ฏ๐š๐ง๐Ÿฆ – ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Œ๐š๐ณ๐ฌ๐ž๐ก๐ก ๐„๐ฏ๐š๐ง๐Ÿฆ

Dalam video tersebut, pelak0n yang berusia 37 tahun itu mended4hkan kepada tetamu bahawa dia akan memastikan anak-anaknya membuat simpanan pada setiap hari.

Glowingnya muka Almy!
Namun begitu, wajah โ€˜glowingโ€™ yang dimiliki oleh isteri kepada pelak0n Fizz Fairuz itu telah berjaya memuk4u ramai meskipun tidak lama lagi bakal cec4h usia 40an.

Nampak comel je, pandai dia jaga kulit muka!
Susulan itu, menjeng4h ke ruangan komen, rata-rata net1zen melu4hkan

rasa kagum dengan cara Almy menjaga kulit mukanya bahkan, ada yang mendoakan agar urusannya sentiasa dipermudahkan.

Sekadar info, Almy telah mendirikan rumah tangga bersama suaminya yang juga merupakan se0rang aktor, Fizz Fairuz pada tahun 2014 dan hasil perk3hwinan itu, mereka dikurniakan empat orang cahaya mata.

Sumber: Tik T0k