Terserempak Amy Search, Sempoi Layan Peminat Tegur Di Jalan Raya , Motosikalnya Juga Cvri Perhatian Ramai.

Sebut sahaka nama Amy Search, siapa sahaja yang tid4k kenal dengan penyanyi rock paling lagend tanah air ini. Masih sihat dan steady biarpun usianya semakin meningkat, Amy Search sememangnya di4kui memiliki barisan peminatnya yang tersendiri.

Terbaharu satu rak4man dengan paparan penyanyi rock ini sempoi melayan peminat yang terseremp4k dengannya di jalan raya telah mencvri perhati4n ramai. Dalam rakaman itu dilihat Amy Search sempoi menaiki motor miliknya.

Menyahut teguran dari si perakam yang terserempak dengannya, Amy Search dilihat tersenyum sambil melayan lelaki tersebut. Berikut adalah video yang

dikongsikan dengan paparan Amy Search sempoi ini oleh seorang pengguna TikT0k dengan nama akaun loccosjunior:

@loccosjunior

Amy search on the move #amysearch #vespa

♬ Rozana – Search

Dalam rakaman tersebut kedengaran suara lelaki yang mer4kam video itu menegvr Amy Search yang motosikal dinaiki penyanyi ini cantik.

“Motor lawa bang”, kata lelaki yang juga pemilik akaun Tikt0k ini.

Dilihat Amy Search tersenyum di atas motosikalnya itu. Meninjau di ruangan komen rata-rata wargnet terkejvt melihat motosikal yang ditungg4ng penyanyi ini dan ada juga yang memuji Amy Search sempoi melayan orang menegurnya di tepi jalan.

Berikut antara yang ditinggalkan di ruangan komen ini:

“Biaq betoi moto ni harga 100k..Kayangan betoi..Moto ni ..Patut nampak pelik dari scooter yang duk nampak atas jalan..Terbaik”

“Selalu sangat tegur area damansara brother aku ni”

“Psst bang Amy tu helmet main skateboard”

“Amy bosan, Amy keluar, helmet hil4ng, Amy search

SUMBER:TT