Terkini Wajah Budak Paling Lama Di Botol Kordial F&N ,Sekarang Sudah 24Tahun . Ini Wajah Terbaru Beliau.

Sebelum ini, ramai menyangka wajah kanak-kanak pada botol minum kordial bahawa ianya adalah Liyana Jasmay namun ternyata bukan kerana, wajah kanak-kanak comel yang menghiasi b0tol berkenaan merupakan milik Madihah Mohd Firdaus.

Ketika kecil saling tak tump4h persis selebriti berkenaan sehingga membuatkan ramai bertanggapan begitu. Walau bagaimanapun, wajah terkini kanak-kanak comel itu mencur1 tumpuan ramai apabila dikongsikan.

Menurut sumber, Madihah Mohd Firdaus atau turut mesra disapa Dihah itu kini menjangkau usia 24 tahun dan ketika wajahnya menghiasi botol kordial itu, usianya lima tahun.

Selain itu, pemilik wajah kanak-kanak itu juga sudah berubah menjadi se0rang hijabi yang jelita.

Ujar ibunya yang dikenali sebagai Fatimah Abdullah, dia mula membawa anaknya itu hadir ke sesi uji bakat ketika berusia tiga tahun lagi.

Ibu Madihah juga akui bahawa dia tidak sangka rezeki untuk menjadi penghias jenama berkenaan berp1hak kepada anaknya itu.

Gadis ini juga dilap0rkan baru menamatkan pengajian di peringkat Diploma dari Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dalam jurusan Kejuruteraan Mekatronik. Dia dikatakan bakal menyambung di peringkat ijazah pula dalam bidang yang sama.

Madihah turut gemar bermekap dan sangat suka belajar mekap menerusi laman Youtube dimana platform berkenaan kini menjadi pilihan para gadis untuk mengetahui cara mekap dengan betul.

Gadis cantik ini juga gemar gaya fesyen yang ringkas dan bersesuaian dengan usianya itu, dia suka bergaya terutama bagi rakaman OOTD melalui laman Instagram miliknya dimana dia kini mempunyai lebih 40 ribu followers.

Jom ikuti kisah gadis jelita ini yang pada tahun lalu juga fotonya mencuri tumpuan ramai

Duta F&N Dedh Dibul1, Tidak Tergugat Dengan Kata Cac1an

“Happy birthday… baru 24 dah cantik macam ni…”

Sumbe:Hm