Tengok Ri4k Wajah Bapanya Dia Pun Dah Cukup Tahu Betapa Per1tnya Terp4ksa Buang Rambut Anak Dia”Hati Si Bapa Sar4t Dengan Kesed1han”

Kasih seorang ayah sama juga seperti seorang ibu kerana anak adalah anugerah Allah swt yang tid4k ternilai untuk pasangan yang berk4hwin dan anak juga penyeri rumah tangga yang menjadi suka dvka sesebuah rumah tangga.

Tidak dapat digambarkan apabila anak yang dijaga dengan penuh kasih sayang selama bertahun telah disahkan mnghid4p peny4kit bar4h dan memerlukan raw4tan lanjutan sehingga membuatkan rambut pun kegugvran.

View this post on Instagram

A post shared by jentikhati™ (@jentikhati)

Rakaman video yang memaparkan ayahya itu perlahan- lahan mengusap kepala anaknya itu untuk membu4ng rambut yang kegugvran akib4t rawatan itu membuatkan sesiapa yang melihatnya pasti bergenang air mata.

Walaupun sed1h tetapi si ayah itu tetap tabah dan ku4t sambil membu4ng rambut yang telah gvgur. Kadang kala ianya harus dilakukan supaya em0si kanak – kanak itu yang tidak terg4nggu apabila melihat ianya bergvguran nanti.

Ketika menerj4h ke ruangan komen, ada bebeberapa komen warganet yang juga menceritakan pengalaman mereka yang juga menjaga ahli keluarga yang pernah kena peny4kit bar4h. Juga ramai yang sed1h melihat keadaan kanak- kanak yang s4kit.

Komen Net1zen:

Sumber : gm