Ramai Kagum Dengan Didikan Puteri Sarah, Ajar Anak Untuk Bersedek4h Di Madinah.

Baru-baru ini, pelak0n Puteri Sarah Liyana memaklumkan dia telah melakukan Program Sabil di bumi Madinah dengan memberikan sedekah berbentuk makanan kepada para jemaah.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Puteri Sarah di laman Instagramnya, dia bersama anaknya serta beberapa orang invividu yang lain tampil memb4ntu dalam memberikan makanan kepada jemaah yang berada di kawasan sekitar masjid Nabawi, Madinah.

Ujar pelakon yang berusia 37 tahun itu lagi, dia telah terjumpa dengan seorang jemaah yang berasal dari Egypt yang begitu akrab dan menyayangi anak lelaki, Syaikhul Islam.

“Program Sabil di Bumi Madinah. Terjumpa orang Egypt, masya-Allah sayang betul dekat Syaikhul Islam.” ujarnya ringkas di ruangan kapsyen.

Kagum dengan didikan Puteri Sarah
Susulan itu, menerusi sebuah video yang dikongsikan oleh seorang pengguna di laman TikT0knya,

ramai yang melu4hkan rasa kagum dan sebak apabila melihat Puteri Sarah mendidik anaknya dalam memberikan sedek4h kepada jemaah lain.

Ramai yang sayang, net1zen doakan urusan Puteri Sarah sentiasa dipermudahkan

Dalam pada itu, ramai yang berharap agar Puteri Sarah sentiasa diberikan kekuatan dan kesabaran dalam menghad4pi dug4annya dan mendoakan agar urusannya dipermudahkan selalu.

Sumber: Instagram @puterisarahliyana,TT