Alhamdulillah Rangkul 2 Anugerah , Hafiz Mahamad Tar1k Tangan Isteri Naik Ke Atas Pentas Buat Ramai Seb4k.

Usahawan dan influencer terkenal, Hafiz Mahamad melu4hkan rasa syukur apabila dia telah berjaya mer4ngkul pemenang utama Gempak Most Wanted Awards 2022 (GMWA22) dan anugerah Digital Influencer Tergempak, malam tadi.

Menurut hantaran yang dimuat naik oleh Hafiz di laman Instagramnya, dia tid4k menyangka sama sekali bakal menerima dua anugerah tersebut dan percaya rezeki yang diterimanya adalah hasil daripada menumpang rezeki isteri.

“Dua anugerah serentak semalam. Demi Allah, selama saya bersahabat dengan kamu di laman sosi4l. Tak terlintas niat saya untuk dibalas, dihargai dan lebih-lebih lagi menerima award.

“Jika ini ada lah rezeki, saya percaya. Ini adalah rezeki untuk “lelaki yang hanya menumpang rezeki isteri” dan awak semua,” ujarnya.

Bukan itu sahaja, Hafiz atau nama sebenarnya Abdul Hafiz Harisuddin Mahamad memaklumkan isterinya, Syafiqah Aina enggan naik ke pentas namun selepas Hafiz mem4ksa Aina untuk naik ke pentas sekali untuk menerima anugerah tersebut.

Dalam pada itu, dia menzahirkan ucapan terima kasih kepada pekerjanya yang selama ini memberi sokongan dan tulang belakang yang memb4ntu berjaya sehingga ke tahap ini.

“Waktu naik ke pentas semalam, saya p1mpin tangan isteri walaupun dari rumah lagi dia kata “abang jangan ajak sayang naik stage” nanti m4lu!

“Tidak Aina perlu ada. Sampai naf4s terakhir, saya tak akan terima apa-apa anugerah tanpa dia ditepi, kerana saya m4lu. Biarlah semua ni kita rasa sama-sama.

“Untuk awak yang menyokong, terima kasih. Awak dah bahagiakan isteri & pasukan saya. Saya terhut4ng budi dan saya akan balas semuanya semampu yang boleh,” katanya.

Seb4k tengok Hafiz tar1k tangan isteri dia
Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata net1zen melu4hkan rasa seb4k ketika melihat Hafiz menarik tangan isterinya untuk naik ke atas pentas menerima trofi tersebut.

Tahniah Hafiz dan isteri!
Dalam pada itu, net1zen turut tidak melepaskan peluang dalam menitipkan ucapan tahniah buat pas4ngan tersebut atas anugerah yang diterima oleh mereka.

Sumber: Ig @hafizmahamad