Gelagat kucing membvli seekor katak besar buat ramai terhibur”Siapa Suruh kac4u kan dia dah panggil mak dia.

Setiap hari pelbagai gelagat mengenai kucing yang boleh dilihat di media sosial seperti Fb dan Tik T0k. Telatah kucing ini membuatkan ramai yang terhibur jika memang mereka ini peminat kucing.

Tidak din4fikan bahawa kucing adalah haiwan yang mempunyai peminat yang tersendiri. Bukan sahaja gol0ngan dewasa tetapi semua gol0ngan sangat sukakan kucing. Terutama kucing yang mempunyai baka yang terbaik.

Video yang menjadi pilihan pada kali ini adalah seekor kucing yang peliharaan yang sedang membvli seekor katak besar yang juga haiwan peliharaan pemiliknya. Baru hari ini tahu yang bunyi katak rupanya seperti orang yang memanggil maknya.

Rakaman video itu telah memaparkan seekor katak yang seakan menjer1t selepas dipu kul manja oleh seekor kucing, tetapi apa yang menarik perh4tian

adalah bunyi yang dikeluarkan oleh katak itu seakan menang1s memanggil ibunya dan men4kutkan kucing itu sehingga berlari dari situ.

Setelah diterjah ke ruangan komen, ramai wargnet yang tergelak apabila menonton video itu dan ramai juga yang terk3jut mendengar suara katak itu yang seakan menjer1t memanggil ibunya.

Komen Net1zen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber :hm