Gel4gat Comey Oyen Buat Ramai Yang Terhibur “Naik Bukan Nak Beli Makanan Kita Pun,Kita Pulak Kena Beli Whiskas Dia”

Setiap hari pelbagai gelagat mengenai kucing yang boleh dilihat di media sosi4l seperti Fb dan Tik T0k. Telatah kucing ini membuatkan ramai yang terhibur jika memang mereka ini peminat kucing.

Tidak din4fikan bahawa kucing adalah haiwan yang mempunyai peminat yang tersendiri. Bukan sahaja gol0ngan dewasa tetapi semua gol0ngan sangat suka kan kucing.

Video yang menjadi pilihan pada kali ini adalah seekor kucing yang sedang tidur di premis perniagaan Anissa Faizul iaitu isteri kepada Youtuber terkenal dan seorang peng4rah muda yang berkaliber iaitu Syahmi Syazli.

Seekor kucing yang bebas untuk tidur dan berkeliaran di premis kedainya dan apabila tiba masa untuk makan, kucing itu akan diberikan makanan. Murah rezeki jika berkongsi rezeki dengan haiwan. Dah macam kedai dia dah lag4knya kucing itu.

@anissafaizul_

Hmmm, naik naik bkn beli makanan kita pun. Kita pulak kena beli whiskas diaπŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„ #fyp #anissafaizul #pemusnahdietanda #belidessert #airbalangsyahmisazli #syahmisazli

♬ original sound – Anissa Faizul – Anissa Faizul

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata wargnet yang berpendapat mesti menunggu dan beratur dengan pelanggan yang lain terlalu lama sehingga tertidur.

Komen Net1zen:

Sumber :@anissafaizul_