Fasha Sandha Pohon Doa Orang Ramai , Tulang Mata Kiri P4tah Ak1bat Terkena Bucu Katil Yang Taj4m.

Pelak0n Fasha Sandha dikej4rkan ke hspital selepas mengal4mi keceder4an ketika menjalani penggambaran sebuah drama, semalam.

Menerusi perkongsian di Instagram, Fasha memuat naik sebuah video yang memaparkan bab4k yang dilakonkan sebelum mengalami kemal4ngan.

Lebih mengejutkan, kecederaan yang dialami Fasha yang kini dir4wat di hspital pakar Johor Bahru boleh dikatakan ser1us kerana melib4tkan bahagian kepala dan mata.

“Dari semalam telefon kakak tidak berhenti berdering. Disini saya ingin membuat sedikit update tentang kakak. Maaf kakak sedang rehat secukupnya.

“Kakak mengal4mi keceder4an ak1bat terj4tuh ketika berlakon di set penggambaran Anak Tuan TV3 pada 1 mac (pagi semalam).

“Mata dan kepalanya terhentak di bucu katil yang taj4m. Tulang mata kiri pat4h dan bebola matanya kirinya berdar4h dan bengk4k dan sedang dir4wat di Hspital pakar di Johor Bahru.

Insya-Allah akan berpindah ke pakar di Kuala Lumpur petang ni atau esok pagi,” kongsi Fasha di Instagram.

Dalam pada itu, Fasha memaklumkan pihak produksi telah memohon m4af kepadanya dan keluarga atas kej4dian yang berlaku.

“Memohon jasa baik peminat dan keluarga untuk mendoakan kesihatan kakak.

“Seperti yang ramai tahu kakak seorang yang kuat semangat dan komited dalam kerjayanya. Saya yakin kakak kuat.

“Pihak produksi telah memohon m4af pada kakak dan keluarga nya. Kata kakak, Tid4k ada sesiapa yang harus dipersal4hkan kerana kemal4ngan in terjadi di luar jangkaan kita,” tulisnya.

Meninjau di ruangan komen, kelihatan suami kepada Fasha, Aidil Aziz turut meminta orang ramai mendoakan kesembuhan isterinya itu. Malah, rata-rata rakan selebriti dan pengikutnya tampil beri semangat dan mendoakan kesembuhan pelakon itu.

Sumber : Ig Fasha Sandha