Dato Fazley Cuci Munt4h Anak Sendiri Terima Puj1an Ramai ” Kelam K4but Pinjam Baldi Dan Mop”

Penyanyi dan usahawan terkenal, Datuk Fazley Yaakob menjadi bualan net1zen apabila dia mengemop munt4h anaknya di lantai sebuah kedai serbaneka telah meraih pujian orang ramai.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Fazley di laman Instagramnya, kelihatan dia sedang members1hkan munt4h anak lelakinya tanpa meminta pertol0ngan daripada pekerja di kedai tersebut.

“Piyush termunt4h di kedai? Hahaha, masih saya ingat masa ni, Fierudz masih kecil lagi, tak ingat apa yang dia makan, terus termunt4h masa sampai kedai.

“K3lam kabut saya pinjam baldi dan mop dari kedai tu. Nak mar4h (anak) kas1han dan masa yang sama, yang munt4h tu anak saya, takkanlah saya nak tinggal dan biar pekerja kedai yang bers1h kan?

“Kalau anda, anda buat apa,” cor3tnya menerusi ruangan kapsyen.

Kejad1an jarang berl4ku, selalu staf yang cuci
Malah, rata-rata net1zen menyifatkan kejad1an seperti itu jarang sekali dapat dilihat kerana kebiasaannya, pekerja akan memb3rsihkan s1sa kot0ran yang dil4kukan oleh pelanggan.

Bagus Fazley! bert4nggung’jawab
Sementara itu, majoriti net1zen meluahkan rasa kagum akan sikap Fazley yang memberi contoh yang baik serta bert4nggung’jawab dan tidak menyus4hkan pekerja di kedai serbaneka tersebut.

Untuk info, Fazley membina mahligai bersama Datin Azrene Ahmad pada tahun 2007 dan hasil perkahw1nan itu, mereka dikurniakan empat cahaya mata iaitu Ahmad Fariedz Shah, 14, Ahmad Fieradz Shah, 13, Ahmad Firudz Shah, 11, dan Alayna Selma, 5 tahun.

Sumber: Instagram @fazleyyaakob

Apa Pendapar Anda? Dah Baca Jangan Lupa Like , Komen Dan Share Ya! Terima Kasih

Jom Follow Kami Di Pages FB Isu Semasa.