Wah Rezeki Dapat Jumpa Dengan Raja Permaisuri Agong “Adik Ni Tak Tahu Ke Siapa Yang Tengah Gomol Dia Tu Adeh”-Net1zen

Seperti yang kita tahu, kanak-kanak sememangnya mempunyai per4ngai mereka yang tersendiri dan pastinya banyak tenaga perlu digunakan oleh ibu bapa yang mempunyai anak kecil di rumah untuk melayan karenah mereka yang pelbagai ragam.

Namun, telatah kanak-kanak ini tentunya sangat mencuit h4ti memandangkan mereka masih lagi n4if dan sangat jujur ketika berkata-kata. Ia tidak kurang juga dapat menghiburkan orang sekeliling yang melihat telatahnya itu.

Terbaru menerusi video tul4r di laman tikt0k yang dimuat naik oleh @adib_amsyar21, seorang kanak-kanak meraih perh4tian ramai apabila dia dilihat bersama dengan Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah.

Paling mencvri tumpuan ialah momen ketika kanak-kanak tersebut disantuni serta dip3luk oleh Raja Permaisuri Agong.

“22.11.22 | Tuesday – Best moment & rezeki adib amsyar bertemu KDYMM Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Binti Almarhum AlMutawakkil Alallah Sultan Iskandar Al-Haj . Daulat TuanKu” tulis @adib_amsyar21 di ruangan kapsyen.

@adib_amsyar21

22.11.22 | Tuesday – Best moment & rezeki adib amsyar bertemu KDYMM Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Binti Almarhum AlMutawakkil Alallah Sultan Iskandar Al-Haj . Daulat TuanKu #fyp #budakgemoyyy🖤 #kesayangan #daulattuan #tengkupermaisuri #istananegara

♬ Fall In Love Alone – Sped Up Version – Stacey Ryan

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 1.4 juta tontonan, 147.1k tanda suka dan pelbagai komen dari net1zen yang rata-rata terhibur dengan gelagat kanak-kanak tersebut.

Komen net1zen:

Sumber: Tikt0k