Pandai Betul , Sumb4t Botol Susu Dia Tutup Mulut “Terp4ksa Balik Kerja Awal , Wara T0lak Botol Seharian Nang1s”

Bukan mudah ibu yang bekerjaya dalam masa yang sama masih menyusu badan. Lagi-lagi kalau dah lama tak beri anak botol disebabkan cuti panjang. Bila nak masuk kerja memang sangat-sangat menc4bar! Mana maunya botol susu kan?

Sama seperti anak keempat kepada selebriti media sosi4l, Mua Bellaz iaitu Nur Aisywara Naelofa yang men0lak botol setelah pulang dari mengerjakan umrah.

Menurut juru solek terkenal ini lagi, anak keempatnya itu hampir setiap masa menyusu badan ketika di Mekah dan Madinah. Akib4tnya, setelah pulang ke tanah air, Wara tid4k lagi mahu menyusu dari botol susu.

“Masa pergi mekah haritu Wara 24jam menyusu badan ja”

“Sekarang dia tak nak susu botol, haa sudah mak hang pening”

Memang kel4m kabut urusan seharian bila anak tolak botol susu kan? Itulah yang dihadapi Bellaz atau nama sebenarnya Nabilah Zulyadaini apabila dia terp4ksa pulang awal daripada majlis penting kerana ingin menyusukan si kecilnya itu.

“Dah la kerja luar banyak mak hang, sumb4t botol susu bagi dia pandai tutup mulut”

“Ishh semalam event kena l4ri awal balik sebab dia Tak nak susu botol..duk riau ngek-ngek lena tak jerap plus dia tak sihat sama kut selsema..harap adik sihat kit dik mau minum susu betoi na”

Rata-rata wargmaya turut bersetuju dengan situasi yang dih4dapi oleh Bellaz apabila terlalu lama bercuti dan anak menyusu badan sepenuhnya.

Ku Eda Ku Bakar
Mas4lah negara jg klu anak x nk susu botol.Mcm sy jg . Sus4h nk g mana 2.Terp4ksa bawak jg klu g hspital..

Mimi Hishamuddin
Samaaa anak teruna kami. Hritu duk bagi ngempeng jaaa sebab berjalan balik kg la apa.

Lani takmau terus botol jenuh bodek cukup setahun kami bagi selang seli susu full cream kotak 😅 nurse kata takpa 😬

Sumber: Bellaz