Siap Disuap Makan Pak Azad Us1k Ibunya Sampai Terduduk Terhibur”H4rey Betoi Haha”

Ramai yang tahu apabila se0rang lelaki dipanggil “Anak mak” itu merupakan anak kesayangan ibu yang dikatakan manja dan yang paling ketara adalah anak mak ini suka bermanja dengan ibunya dan berkep1t dengan ibunya sahaja.

Begitulah juga dengan Pak Azad, iaitu suami kepada Eira Syazira. Beliau merupakan pelawak yang memang terkenal dengan lawaknya yang bersahaja dan juga seorang suami yang sangat baik kepada pelak0n Eira Syazira.

Sebuah r4kaman video telah dimuatnaik di aplikasi instagram bersama ibu mertuanya di meja makan sedang menyu4pkan makanan kepada Pak Azad. Sungguh mesra ikatan kasih sayang antara pak Azad dengan ibunya.

Menurut ibu mertuanya, pak azad ini memang lebih manja dari adik beradik yang lain dan memang sudah selalu disu4pkan. Dalam rakaman itu juga

pak azad bergurau dengan ibunya yang tangan ibunya itu macam penvmpuk apabila menyuap makanan yang banyak ke dalam mulutnya.

Tetapi apabila dit3rjah ke ruangan komen, rata-rata wrganet tergelak dengan lawak kemesraan pak azad dengan ibunya sambil menyuap makanan itu. Patutlah murah rezeki pak azad, rupanya selalu bahagiakan ibunya.

Komen Net1zen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber :IG eirasyaziraofficial