Sempena Ulang Tahun Perk4hwinan , Bella Hadiahkan Alieff Irfan Dugati Panigale V4s Yang B3rnilai RM150,000

Isteri kepada 1nfluencer terkenal, Alieff Irfan iaitu Nurul Nabilah Aliah Hazman atau dikenali sebagai Bella memberi k3jutan kepada suaminya denga menghadiahkan sebuah motosikal Ducati panigale v4s sempena anniversary mereka.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Bella di laman TikT0knya, dia melu4hkan rasa syukur apabila dapat menghadiahkan suaminya itu sebuah motosikal yang berharga RM150,000 hasil daripada kerja ker4snya dalam perniagaan.

“Alhamdulillah , hasil saya live kat tikt0k selama sejam sahaja , i dapat belikan awak hadiah anniversary berharga RM150k and upah untuk awak sebab tolong saya live kt tikt0k jugak. Saya ikhlas dan tak ada nak minta bal4san apa pun,” ujarnya.

Tambah Bella lagi, dia dan suaminya bukanlah lah1r daripada keluarga yang senang dan dia sangat menghargai setiap perjuangan mereka disaat mencari rezeki bersama-sama dalam dunia perniagaan.

View this post on Instagram

A post shared by Youtuber (@bellestrelle)

Bukan itu sahaja, dia sama sekali tid4k mahu mengambil peduli mengenai kata-kata negat1f orang lain terhadap keluarganya malah, dia mahu menjadi isteri yang terbaik buat suaminya.

“Kami berdua bukanlah berasal dari keluarga yang kaya raya . Mesti akan ade orang cakap , alaa moto je pun, murah je pun . Tapi tid4k mengapa. Orang lain tak nampak kami sus4h senang sama-sama , struggle sama-sama.

Sebab itu setiap hasil yang kami milikki, kami akan hargai sangat.
“Saya nak jadi yang terbaik, isteri yang berdikari dan tak sus4hkan awak. Saya akan sentiasa sokong awak daripada belakang. Harap awak gembira ya, saya sayangkan awak sayang,” ujarnya lagi.

Sekadar info, Alieff dan Bella telah mendirikan rumah tangga pada 14 Februari 2020 dan hasil perk4hwinan itu, mereka dikurniakan cahaya mata kembar, lelaki dan perempuan.

Sumber: IG@bellestrelle