Sed1h Ja Muka , Dah Tahu Single Kenapa Duduk Situ Kan Dah Murvng Je Tepi Tiang Tu .

Setiap hari pelbagai karenah dan telatah yang dikongsikan di media sosi4l mengenai haiwan yang jinak. Sekarang ini bukan sahaja kucing sahaja yang menjadi tontonan utama net1zen tetapi haiwan lain pun sama.

Kalau dulu kucing yang banyak menghiasi media sosi4l tetapi sekarang ini banyak lagi haiwan lain yang turut menjadi pilihan penggemar haiwan peliharaan. Terkini sebuah video telah vir4l di aplikasi Tik T0k iaitu mengenai seekor monyet yang kesepian.

Seperti yang kita semua tahu, monyet selalu bergerak bersama kawanan yang mempunyai lebih dari beberapa ekor monyet dan ada juga monyet yang mempunyai pasangan mereka dalam kawanan tersebut.

Video yang dirak4m itu adalah rakaman seekor monyet yang kesepian di atas tiang jambatan sambil melihat kawan-kawannya yang lain ada pas4ngan masing-masing bermain di atas jambatan itu.

Dah tahu “single” kenapa duduk situ kan, kan dah murung je tepi tiang itu. Sed1h je nampak muka tu kan.

@knewbii.media

Dah tahu single duduk situ jugak nape. #knewbiimedia #tiktokmalaysia #trendingvideo #knewbiimalaysia #trendingtiktok #fyp

♬ original sound – KNEWBII MEDIA – KNEWBII MEDIA

Apabila diterjah ke ruangan komen, rata-rata warganet tergelak dengan apa yang dialami oleh monyet itu dan ada juga yang meninggalkan komen “

Komen Net1zen:

Sumber : hm