Penyanyi Shila Amzah Tew4s Selepas Selesai K0nsert , Ubai Setia Mememani Shila Amzah Di Hspit4l

Penyanyi terkenal, Shila Amzah baru sahaja melangsungkan K0nsert Jelajah Journey To The Future di Plenary Hall, KLCC malam tadi.

Konsert jelajah yang bermula di KLCC tersebut diadakan selama dua jam dengan menampilkan 40 buah lagu yang dinyanyikan oleh Shila secara ‘medley’.

Shila tew4s selepas konsert pertama

Bagaimanapun, usia menjayakan konsert tersebut, pemilik Nurshahila Amir Amzah dikej4rkan ke hspital untuk menerima raw4tan dan khabar itu dikongsikan menerusi laman Insta Story milik penyanyi berusia 33 tahun.

Difahamkan, pelatun lagu Pat4h Seribu itu diser4ng asma dan mendapatkan r4watan nebulizer serta drip

“Gagal,”kongsi Shila berserta emoji men4ngis dalam keadaan masih bersolek.

Ada ubai setia menemani…
Namun, Shila tidak keseorangan berada di hspital bagi mendapatkan r4watan apabila turut hadir bersama teman lelakinya, pempengaruh media sosi4l, Ubai menemaninya di tepi katil.

Ubai atau nama sebenarnya Muhammad Ubaidillah Mohd Zulkefli turut mendoakan agar Shila kembali sihat selain menyertakan beberapa buah lagu dalam sebuah hantaran di laman Insta Story miliknya.

Wah, nampak sweet saja mereka berdua ini! Semoga Shila Amzah kembali sihat kerana ramai peminat menanti akan kehadirannya bagi memeriahkan k0nsert yang akan datang.

Selain Kuala Lumpur, Shila turut mengadakan k0nsert di Sabah, Pulau Pinang, Singapura dan dua konsert di Ind0’nesia.

Sumber: Ig @ubaimz, @shahilaamzah