Pelak0n Oktovia Manrose Telah Selamat Bers4lin Anak Perempuan,Janji Akan Didik Ikut Sy4riat Allah.

Setahun mendirikan rumah tangga, pelakon cantik, Oktovia Manrose telah memaklumkan yang dia dan suami, bekas pemain bolasepak Melaka United iaitu Mohamad Khairul Efsan Mdisa telah selamat menimang cahaya perempuan.

Selamat l4hirkan anak perempuan
Ujar pemilik nama sebenar, Wan Syamira Putri Oktovia Wan Syahman, puteri tersayang telah dil4hirkan ada 6 Disember 2022 yang lalu kira-kira jam 8.40 malam.

Menerusi perkongsiannya di Instagram, Oktovia mengucapkan rasa syukur yang tidak berbelah bahagi kepada Allah S.W.T kerana mengurniakannya dan suami seorang lagi cahaya mata.

View this post on Instagram

A post shared by WSPO (@oktoviamanrose)

Janji akan besarkan anak ikut aturan Allah
Selain daripada itu, dia juga sempat memberikan ucapan sempena ulang tahun

pertama perk4hwinan mereka dengan mengucapkan ribuan terima kasih kepada pas4ngan yang sentiasa menjadikannya seorang yang istimewa.

Dia juga berharap agar zuri4t mereka ini dapat membesar menjadi seseorang yang bertakwa dan taat dengan aturan Allah S.W.T

Sangat bersyukur timang zuri4t lagi selepas 11 tahun
Oktovia juga turut meng4kui tidak sangka dapat kembali menimang cahaya mata selepas 11 tahun yang lalu dan sangat bersyukur dengan kuniaan ini.

Untuk rekod, Oktovia Manrose telahpun mempunyai seorang cahaya mata lelaki hasil perkahwinan pertamanya. Pada penghujung tahun 2021,

pelakon terb4bit telah bernik4h dengan Khairul Efsan dan menimang cahaya mata perempuan pertama mereka awal Disember tahun ini.

Tahniah diucapkan kepada Oktovia dan Khairul Efsan atas kelahiran anak pertama mereka.

Sumber: Instagram Oktovia Manrose