Pelak0n Noorkhiriah Men4ngis Di Kvbur Kerana Rindukan Arwh Bapa”Cium Batu Nis4n Pun Rasa Puas”

Pemergian bapa tersayang semenangnya meninggalkan bekas di hati pelak0n, Noorkhiriah. Sebagai seorang anak, hil4ng sudah tempat bermanja dan juga kasih sayang seorang ayah buat selamanya.

Disebabkan itu juga, Khiriah tidak dapat menahan seb4k dan men4ngis sewaktu menzi4rahi kvbur arwh bapanya baru-baru ini.

Menurut Khiriah atau nama sebenarnya Noorkhiriah Ahmad Shapie, rindu paling s4kit adalah rindu pada mereka yang telah tiada.

“Orang selalu nampak akak gelak… Tapi bila bahagian ini akak kalah… Rindu paling s4kit… Ayah adalah lelaki pertama yang tak pernah s4kitkan hati anak dia.

“Sangat betul dik… Masa ni empangan akak pec4h, hari lahir arwh ayah 3/12 baru-baru ini. Semua anak-anak balik.

“Genap 69 tahun kalau ayah akak masih ada… Cium batu nis4n pun akak dah rasa puas sangat. S4kit rindu ni, s4kit sangat. Semoga pak tenang kat sana. Al- Fatihah…” lu4hnya.

Dalam pada itu, Khiriah juga menasihatkan kepada mereka yang masih mempunyai ibu bapa untuk menjaga mereka dengan baik dan penuh kasih sayang.

“Pada yang masih ada keduanya jagalah elok-elok… Sebab semua berbalik pada kita nanti… Arwh ayah akak terror masak meggi @kembojacempaka_ dendiam auk rekod ya,” coretnya.

Komen net1zen:

Sumber :Gempak