Pelak0n Fiza Halim Muat Naik Video Anak , Sekali Kecantikan Dia Pula Jadi Perh4tian Ramai

Selalunya zaman era sekarang pasti masyarakat mahu membiasakan diri kita dengan bahasa English. Lebih menarik mereka s4ngup dan mahu anak-anak belajar bahasa English dengan baik dan menjadikan ia bahasa pertama selepas Bahasa Malaysia.

Namun ada sesetengah artis tid4k begitu, kerana pada pandangan mereka bahasa ibunda lebih penting daripada bahasa as1ng.

Melihat anak-anak yang fasih bahasa English adalah satu kemajuan juga namun jika mahu dilihat maju, adalah lebih fasih berbahasa Malaysia.

Dari segi luaran, pasti jika kita tid4k mengenali mereka akan beranggapan bahawa mereka adalah berbangsa as1ng namun jika sudah mengenali pasti bangga kerana masih bertutur bahasa Malaysia.

Sedangkan pada zaman ini, jika sudah mempunyai paras rupa yang sangat cantik dan jelita, bertutur sentiasa bahasa English dan lain-lain.

Tetapi anak kepada Fiza Abdul Halim ini sangat jelita, berk3turunan Arab dan Pakistan. Memang campuran yang banyak. Tidak hair4nlah kecantikkannya diwarisi dari ibunya.

Inilah yang menjadi kebanggaan apabila meskipun beliau memiliki raut wajah Mat Salleh namun pertuturan didalam bahasa Malaysia. Bukannya seperti setengah masyarakat yang berbel1t lidah mahu bertutur bahasa English walhal tid4k banyak ilmu didada.

Wargnet juga memberikan kata-kata bangga dan mengh0rmati cara didikan Fiza yang pandai mendidik anak-anak beliau.

Ada juga yang bertanya adakah ini anak beliau dengan Adam Af. Tid4k. Ini hasil perkongsian Fiza dan bekas suami pertamanya, kemudian berk4hwin bersama Adam Af dan

berp1sah namun mereka rujuk kembali. Kemudian berpis4h semula.

Anak-anak beliau semua cantik-cantik dan lembut sopan santun. Mana tid4k tumpah kuah kalau tidak ke nasi. Semoga Fiza kembali dalam dunia lak0nan selepas aktif di siaran langsung Sepahtu Reunion.

Sumber:ig