Makin Jadi Tiktoker Terkenal , Sharif Zero Bikin Terhibur Tapi Ramai Kagum Suara Sedap”Main Bel4sah Ja”

Pelawak, Sharif Zero bukanlah satu nama yang baharu dalam dunia hiburan tanah air serta dalam dunia lawak apabila dia menjadi antara nama besar yang berjaya menghiburkan ramai dan memenangi gelaran besar sebagai seorang pelawak.

Walau bagaimanapun, sejak akhir-akhir ini Sharif Zero begitu h4ngat dibualkan oleh pengguna TikT0k selepas dia juga sudah terjeb4k dalam platform tersebut.

Kalau sudah namanya pelawak, dimana-mana sahaja peminat boleh terhibur dengan dirinya. Sebab itu jugalah menyeb4bkan dia kini menerima gelaran TikT0ker terkenal.

Sharif Zero digelar TikT0ker terkenal

@pr0w90

Sharif Zain @Sharifzero tunjukkan bakat nyanyiannya dgn trademark tangan 👌🏻👌🏻👌🏻

♬ bunyi asal – PROw90 – PROw90

Tidak hanya itu sahaja, Sharif Zero juga membuatkan ramai kagum dengan suara sedap yang dimilikinya sehinggakan warganet tidak sekadar terhibur dengan per4ngai lucunya malah juga suaranya juga mendapat perh4tian mereka.

Malah Sharif Zero di platform tersebut juga acap kali tul4r menerima ribuan tanda suka ramai selepas dia mulai terjeb4k yang dalam pada masa sama membuatkan ramai tidak dapat men4han ketawa dengan kelucuannya.

Dalam nyanyian merdunya juga pasti terselit lawak yang membuatkan warganet berdekah. Bukan warganet sahaja terkena dengan Sharif Zero ini kerana rakan-rakan selebriti juga sempat dikenakan.

@pr0w90

Benda pun sudah nyanyi, nyanyi saja la TIKTOKERS FAMOUS 🤣🤣🤣 @Sharifzero @ARUL ʟǟʀօƈǟ @FadBocey @Wafiy Aan @Balaustory @

♬ Sopan Santun – Cikitha Meidy

Menerusi rakaman video lucu Sharif Zero yang tul4r itu warganet yang terhibur dengan perangainya meninggalkan pelbagai komen buatnya.

‘Sedap dia jee, enjoy jela’

‘Suka hati dia’

‘Hahahaha….’

‘Hahaha pec4h ketawa’

SUMBER:GM