Hanya Kerana Ini , Peronda JPJ Terp4ksa Check Semua Kereta .Tak Pasal2 Jem Ini Pel4kunya.

Sekumpulan lelaki menjadi tumpuan warg4net selepas satu rakaman video dimuat naik oleh seorang individu memaparkan mereka sedang mencari seekor si Oyen yang berada di tengah lebuhraya.

Pemilik video yang berkongsikan sebuah rak4man video pendek ini berkata bahawa huru-h4ra disebuah lebuhraya diseb4bkan seekor kucing yang akh1rnya berjaya diselamatkan.

Menerusi rakaman video, beberapa orang lelaki turun daripada kenderaan masing-masing lalu bersama-sama mencari seekor anak kucing yang dilihat berkeli4ran di tengah-tengah jalan sehingga menyeb4bkan huru-h4ra kawasan tersebut.

@innchoker

Ada haiwan dalam bahaya 😅 #fypdongggggggg #fypシ #jpjmalaysia #enforcementjpjpenang #animalsoftiktok #pecintakucing #saveanimals #jpj #catsoftiktok

♬ original sound – InnChoker – InnChoker

Kejadi4n tidak disangka terjadi itu turut dirak4m oleh pemilik video dimana usaha sekumpulan lelaki terbab1t dalam menyel4matkan seekor anak kucing yang terkenal dengan panggilan si Oyen ini dipuji dan menerima pelbagai reaksi pos1tif netiz3n.

Muat naik pengguna TikT0k atas nama, Innchoker tersebut bagaimanapun turut menarik tumpuan orang ramai dengan ribvan warg4net ‘hadir’ namun rata-rata,

mereka juga sebenarnya tertar1k dengan rak4man video tersebut disebabkan lelaki yang merakam itu didengar begitu terhibur yang dalam pada masa sama turut mencuit hati warg4net dengan gelaknya.

Sumber : imuslimnetwork , Tiktok Innchoker