Gelagat Bilal Gosok Gigi Sambil Mencuit H4ti Ramai”Dah Nak Jadi Abang Kenalah Pandai Gosok Gigi Sendiri”

Anak kepada pas4ngan selebriti Neelofa dan Pu Haris ini, Bilal ada sahaja yang menjadi perh4tian.

Wajah Bilal ini memang pandang tak jemu. Lebih-lebih lagi gelagat Bilal ini ada sahaja yang mencuit h4ti. Paling ger4m bila lihat badannya yang ‘sado’. Buat orang geram melihatnya kecomelannya.

Selepas aksinya sewaktu majlis sambutan ulang tahun yang pertama menjadi perh4tian, kini satu lagi gelagatnya yang sedang menggosok gigi sambil baring mencur1 hati.

Bilal boleh disifatkan sebagai bayi yang bijak kerana sudah pandai berjalan walaupun usianya belum menjejak setahun dan boleh melakukan pelbagai aktiviti seperti memanjat dan sebagainya yang mungkin masih tid4k boleh dilakukan oleh bayi seusianya.

Cara Bilal mengimb4ng badan agar tidak terj4tuh memang sangat bijak.

Ada juga yang memberi andaian bahawa kemungkinan proses pembelajaran yang dijalani oleh Bilal adalah sesuatu yang bagus kerana melihatkan barangan mainan miliknya sewaktu ibunya, Neelofa membuat live suatu ketika dulu.

Terbaharu, tul4r sebuah video telah dimuatnaik di aplikasi Tik T0k menunjukkan Bilal sudah pandai menggosok gigi sendiri.

Walaupun bukan lah sempurna seperti kanak- kanak yang lebih dewasa tetapi Bilal boleh dianggap pandai melakukannya bagi kanak-kanak seusianya.

“Dah la comel, cerdik pulak tu. Memang bagus ajaran Neelofa sejak kecil lagi mengajar Bilal berdikari.” – Net1zen

@seorangnur

Abang besar gosok gigi baring je 😂😂 Comel sangat 😍 #neelofa #harisismail #neelofaharis #bilal #fyp #foryou #fypage #xyzbca

♬ original sound – Upin & Ipin Official – Upin & Ipin Official

Sejak beberapa bulan yang lalu, terdengar des4s-desus mengatakan yang Bilal bakal menjadi ‘Abang’ apabila melihat perubahan penampilan Neelofa seperti wanita meng4ndung.

Tahniah diucapkan jika perkhabaran ini benar.

“Dah nak jadi abang, kenalah pandai gosok gigi sendiri.” -Net1zen

Sumber:HM