Fasha Sandha Kongsi Momen Dengan Bunga , Comelnya Dua-Dua “Baby B Nak Dengan Mommy Sha Je , T4k Nak Lepas”

Pelakon jelita Fasha Sandha dikenali dengan bakat lakonannya yang bersahaja dan sering memberi imp4k kepada para penonton. Fasha juga sering menjadi inspirasi kepada para ibu kerana dia sangat k0mited dalam menjaga kesihatan serta kecantikan dirinya.

Bahkan kebahagiaan Fasha dan suaminya, Aidil Aziz, juga sering menjadi tumpu4n kerana mereka sangat sepadan dan selalu berkongis tentang aktiviti kecergasan berdua.

Bukan itu saja, hubungan kekeluargaan yang rapat antara Fasha dan adik-beradiknya juga selalu mendapat perhat1an.

Terbaharu, Fasha berkongsi sebuah videonya bersama keluarga. Dapat dilihat di dalam video itu anak perempuan Elisha Sanda iaitu Bunga El-Haq sangat rapat dengan Fasha dan tid4k mahu dengan orang lain.

View this post on Instagram

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

Menurut Fasha, Bunga yang paling muda di dalam keluarga jadi dia umpama b0s! Kebiasaannya Bunga susah nak rapat dengan sesiapa dan dia ambil masa untuk ‘sc4n’ seseorang.

Namun kata Fasha, ketika hari pertemuan mereka sekeluarga Bunga sangat rapat dengannya. Tak mahu ‘lepas’ dari Mommy Sha.

Apabila diserahkan kepada orang lain, Bunga akan men4ngis. Melihat Ibunya mendukung orang lain, Aisha juga mahukan perhat1an. Tidak mahu sesiapa ‘berkecil hati’, akhirnya Fasha memutuskan untuk dukung kedua-duanya sekali. Puas hati!

Sumber:HM