“Sam Versi Perempuan” Anak Kedua Tilla Melvin Sama Betul Dan Seiras Bapanya Sam.

Isteri kepada Shaheizy Sam, Syatilla Melvin atau lebih mesra dengan panggilan Tilla ini cukup sin0nim dengan gelagat selambanya ketika melakukan live bersama adik-beradiknya yang lain.

Umum sedia tahu, Syatilla Melvin dan adik-beradiknya memiliki perniagaan k0smetik bersama dengan nama Kekasih. Seringkali menghasilkan video bersama adik-beradiknya, kemunculan mereka dengan gel4gat masing-masing membuatkan peminat terhibur.

Terbaharu gelagat pelakon ini yang memperkenalkan anak kedua Tilla Melvin dan Shaheizy Sam telah membuatkan ramai tertawa. Manakan tid4k, anak kedua Tilla Melvin sama betul dengan suaminya, Shaheizy Sam.

Bukan sekadar berwajah seiras malah per4ngai pun hampir sama! Berikut adalah perkongsian rak4man Syatilla Melvin perkenalkan anak keduanya itu yang dimuat naik semula oleh seorang pengguna Tikt0k.

Perkongsian rakaman tersebut dengan nama akaun bonnorhidayah ini telah meraih jutaan tontonan. Malah ramai akui terhibur dengan gel4gat anak kedua Shaheizy Sam yang memiliki wajah seiras dengannya ini.

Berikut adalah reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian ini:

“Serupa aku la weyy..3 ketoi tak dak sorang pun muka mak oii.. Dah la boleh dapat 3 tu ja..Mak str3ss g1la weyyy”

“Noh sejibik. Tak kan nak suruh d0ktor sumb4t balik”

“Sam versi perempuan”

“Tak yah buat test DNA. 10km jauh pon da tau tu anak Sam..Betul la. Sebijik muka pak dia”

Sumber:TT