Allahu Hebatnya Kucing Ini Bu’ta Tapi Dia Tetap Cam Tuannya Dari Arah Mana .

Selain daripada memiliki penampilan fiz1kal yang comel dan gebu, binatang ini turut membuatkan sesiapa sahaja yang melihatnya terpik4t untuk dijadikan sebagai teman istimewa apatah lagi sejenis sukakan perhati4n dari manusia untuk bermanja.

Terdapat banyak s3bab mengapa haiwan seperti kucing ini sering menjadi perh4tian dan popular dikalangan masyarakat untuk dijadikan sebagai haiwan pel1haraan.

Sama seperti manusia, kucing juga boleh dilah1rkan dengan c4cat penglihatan atau bahasa mudahnya bu’ta.

@blind_cat_dmitri

Mama? Where are you? 😿 #cat #blindcat #meow

♬ original sound – Blind Cat Dmitri

Menerusi sebuah v1deo yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikT0k @blind_cat_dmitri, dapatkita lihat kucing yang c4cat penglihatannya sedang duduk di atas meja makan.

Sama juga dengan kisah yang tul4r baru-baru ini, Kucing yang h1lang deria penglihatan ini mungkin tampak c4cat di mata orang ramai tetapi masih mampu untuk mengenali tuannya mencur1 perh4tian ramai.

Ketika art1kel ini ditulis, video tersebut telah meraih 59.3M tontonan, 7.2M tanda suka, 115.0Kkomen dan 87.7K perkongsian di TikT0k.

Namun apa yang lebih menarik perh4tian ramai adalah, kucing tersebut dapat meng3cam kehadiran tuannya yang sedang mer4kam v1deo tersebut.

Kucing itu kelihatan mengeluarkan bunyi ‘meow’ sambil menghulurkan tangannya seolah-olah mengetahui bahawa tuannya sedang berada di hadapan.

Meninj4u di ruangan komen, rata-rata wrga netiz3n menyifatkan kucing tersebut tetap kelihatan comel walaupun dia tidak dapat melihat.

Sumber: imuslimnetwork.com