Allahu Seb4knya Wanita Ini Minta Kucing Doakan Supaya Dikurniakan Zur1at Buat Wrganet Terharu.

Gara-gara terkenal dan comel dipandang, itulah antara seb4b kucing sering menjadi pilihan ramai untuk dijadikan sebagai haiwan peliharaan.

Selain itu, mereka juga sangat manja sekali gus dapat menjadi penyeri hidup seseorang apabila dilanda masal4h atau kes3dihan.

Bukan sahaja si comel kucing ini bijak dan manja malah kadang kala kel4kuan lucunya mengund4ng pemilik juga hairan terutama apabila merayap keluar rumah namun perlu di jemput pulang.

Walaupun comel, kadang-kadang kucing ni ada per4ngai an3hnya sendiri.

Terbaru menerusi satu vid3o tul4r di laman tiktok yang dimuatnaik oleh @iman_garage memaparkan seekor kucing yang sedang berjalan ke arah pemilik v1deo di suatu tempat yang difahamkan di Masjid Nabawi.

Apa yang mencvri perhatian ialah permintaan pemilik v1deo kepada kucing yang berjalan ke arahnya, iaitu mendoakannya supaya mendapat zur1at.

“Doa kucing,” tulis @iman_garage di ruangan kapsyen.

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 387.5k tontonan, 45.7k tanda suka dan pelbagai komen dari net1zen yang rata-rata turut seb4k dan turut mendoakan supaya apa yang dihajati pemilik v1deo ditunaikan.

Komen net1zen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di FB Isu Semasa.

Sumber : tiktok @iman_garage